Meidän on sopeuduttava uuteen todellisuuteen!

20.05.2020 klo 19:00
Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) totesi tiistaina etänä pidetyssä kenttätapaamisessa, ettei arkielämä koskaan palaa siihen, mikä se oli ennen koronakriisiä.

- Nyt kehittämämme säännöt ja lähestymistavat tulevat jatkossakin muodostamaan ja kuvaamaan uutta arkipäiväämme. Emme saa vain odottaa, että kaikki ”muuttuu normaaliksi taas”. Sitä ei tule tapahtumaan, Bergqvist sanoo.


Bergqvist haluaa nähdä rakentavaa keskustelua haasteista, jotka nykyinen kriisi epäilemättä tuo mukanaan muun muassa fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin, talouden jälleenrakentamisen ja kunnan tulevien tehtävien suhteen. Bergqvist haluaa kuitenkin huomauttaa, että meidän on samalla kehitettävä edelleen uuden arjen tarjoamat mahdollisuudet.

- Vain muutamissa viikoissa otettu digiloikka osoittaa, että yhteiskuntamme on mahdollista muuttaa. Tämän kehityksen on jatkuttava. Meidän on paremmin osattava käyttää digitaalisia apuvälineitä palvelutoiminnassamme ja paremmin pystyttävä näkemään digitalisuus uutena normaalina. Lyhyesti sanottuna, meidän on sopeuduttava uuteen todellisuuteen, Bergqvist toteaa
Sandra Bergqvist
RKP, Uudenmaan vaalipiiri
RKP, Varsinais-Suomen vaalipiiri
RKP, Helsingin vaalipiiri
RKP, Uudenmaan vaalipiiri
RKP, Vaasan vaalipiiri
Ahvenanmaan kansanedustaja, Ahvenanmaan maakunnan vaalipiiri
RKP, Vaasan vaalipiiri
RKP, Vaasan vaalipiiri
RKP, Uusimaa
RKP, Vaasan vaalipiiri